Terima Kasih Luka Ini Sekian Ku Pamit Pergi Lyrics

Share This Post:

Terima Kasih Luka Ini Sekian Ku Pamit Pergi Lyrics sung by NDX A.K.A represents the English Music Ensemble. The name of the song is Apa Kabar Mantan by NDX A.K.A.

Terima Kasih Luka Ini Sekian Ku Pamit Pergi Lyrics

Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali
hei apa kabar mantanku sing tau ning atiku
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
mbiyen bubare mergo kowe ono sing liyane
waton minggal ninggal lungo aku sing ono ning kene
tangise ati iki mergo kowe sing njalari
bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi
cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi

terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi
apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan
atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali
raiso dibaleni, getun kuwi tibo mburi
kowe biyen ra kelingan po pas aku mbok larani

saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali
yo sori sepurane ati iki wes ra sudi
saiki lungamu ora bakal tak gondheli
opo meneh ora mungkin nganti kowe tak tangisi
sementara tak ngene wae, aku dewe wani
matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani
mas kangmas sing sepurane tenan
mbiyen tau gawe atimu kelaran
tak kiro dek’e iki luwih sayang
jebul akhire tresnoku nggo dolanan
po ra kroso sampeyan tak kangeni
pengen dadi siji kabeh dibaleni
tulung ngertio isi ati iki
sumpah matiku ra bakal tak larani

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan
atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Video Song

This is the end of Terima Kasih Luka Ini Sekian Ku Pamit Pergi Lyrics.

If you have any suggestion or correction in the Lyrics, Please contact us or comment below.

Share This Post:

Leave a Comment